Adatkezelés

A Pilis-Pet-Vet Kft. adatvédelmi tájékoztatója
1, A Centrum Állatorvosi Rendelőbe vizsgálatra érkező betegeket regisztráljuk, a tulajdonos tájékoztatása rögzítjük a beteg nevét, faját, fajtáját, nemét, microchipp számát, valamint a tulajdonos nevét, címét, telefonszámát. Ezeket az adatokat számítógépen rögzítjük, melyen internetkapcsolat nincs! Az adatokat szigorúan őrizzük, azt sem természetes és nem természetes személyeknek nem adjuk át. Emellett az általunk microchippelt kutyák és azok tulajdonosainak adatait a Magyar Állatorvosi Kamara (MÁOK) által elfogadott nyomtatványon rögzítjük, melyet a tulajdonos aláírásával vesz tudomásul. A nyomtatványokat zárt szekrényben tároljuk.
A tulajdonosokat kedvencük soron következő védőoltásáról  postai levélben tájékoztatjuk. Erről, azaz a postai levélben levő tájékoztatásról  a tulajdonosokat szóban tájékoztatjuk.
A rendelőben egy alkalmazott állatorvos dolgozik, akinek munkaszerződését zárt szekrényben tároljuk. Az ügyvezetőn kívül ehhez csak a Kft. könyvelője férhet hozzá. A kollégát adatvédelmi képzésben részesítettük.
Solymár, 2018 május 25.