Munkatársak

Dr. Bíró FerencDr. Biró Ferenc

A szűken vett családban 5 állatorvostól hallgathattam az izgalmas és érdekes történeteket, így kicsi gyermekként elhatároztam, hogy állatorvos leszek. 1991-ben vettem készhez diplomámat az Állatorvostudományi Egyetemen. Ezután néhány évig oltóanyag fejlesztéssel foglalkoztam, majd 1996-ban kerültem vissza az alma materbe, a Belgyógyászati Tanszék és Klinika munkatársa lettem. Az egyetemi klinikai közeg hatalmas segítséget nyújtott szakmai fejlődésemben, ennek ellenére ismét beültem az iskolapadba: hároméves kisállatgyógyász szakállatorvos képzés keretében kaptam meg másoddiplomámat 2003-ban.
Solymári magánpraxisomat 2000-ben kezdtem el. 2007-ben igen nagy megtiszteltetés ért: a Magyar Kisállatgyógyász Állatorvosok Egyesülete elnökének választottak, és azóta kétszer megerősítettek tisztségemben. 2008-tól két cikluson keresztül a Magyar Állatorvosi Kamara országos oktatási bizottságát vezettem. Szabad időmben szívesen olvasok, sportolok, kirándulok.

Hargiatai BalnkaDr. Hargitai Blanka

2014 márciusában, mikor a kezemben tarthattam diplomámat egy gyerekkori álom vált valóra. Már abba a hónapban belevetettem magam a szakma gyakorlati szépségeibe. Az első évemben Nyíregyházán dolgoztam egy nagy forgalmú állatgyógyászati központban, majd 2015-ben Szentendrére és Esztergomba kerültem állatkórházi klinikus állatorvosként. Abban az évben sajátítottam el az alap műtéti technikákat, megismerkedtem a sürgősségi valamint intenzív betegellátással. 2016-tól Pilisvörösvárra költöztem és Dr. Bíró Ferenc mellett kezdtem el dolgozni Solymáron.
Szabadidőm nagy részét a lovammal töltöm, utazom, vagy épp a pilisi hegyeket fedezem fel.